Minimize

Ett anrikt företag med kunskap och lång tradition

Resan med Millers började redan 1903 då bröderna Justus och Fritz Miller började gjuta möbelbeslag i Småländska Bankeryd. De var skickliga hantverkare och såg noggrant till att beslagen de levererade var av högsta kvalitet. Den småskaliga produktionen skedde i deras fars vapensmedja i Printzeryd strax utanför Bankeryd.

Mycket snart växte man ur vapensmedjan och flyttade in till Bankeryd där en stor och ”modern” fabrik byggdes vid järnvägen, faktiskt på samma ställe som Millers ligger än idag. I dag, över 116 år senare är företaget fortfarande lika intresserade av att leverera kvalitet med god design som håller för både öga och tidens tand. 

Bröderna Miller AB har drivits som ett familjeföretag i 5 generationer fram till 2018. Under våren 2019 förvärvades Millers Beslag av Bergman & Beving, även det ett anrikt bolag med över 100 års bred erfarenhet och tradition av handel. Genom börsnoterade Bergman & Beving kommer Millers som företag och varumärke tillföras större resurser för att bli ännu starkare och mer  konkurrenskraftig när det gäller beslag. En ny resa tar nu ökad fart in i framtiden. 

Vi hoppas att du vill följa med oss på den resan!


 Print   
   Minimize


 Print